X

Op naar het het provinciaal kampioenschap...

zondag, 11 maart, 2018

... op woensdag 18 april

Bedankt voor jullie inzet en teamspirit: Siraj El Mokadem 5HB / Houdaifa Berhili 5HA / Samed Kayhan 5HB / Yassir El Mokadem 5HA / Vlad Vasiuchenko 6IB / Eliezer Manzambi 4HA

Resultaten SVS ZAALVOETBALCOMPETITIE SCHOLIEREN woensdag 7 maart:

Sint-Lodewijk - KA Deurne : 5-2
KA Deurne - KA Antwerpen: 1-6
Sint-Lodewijk - KA Antwerpen: 6-2

1. Sint-Lodewijk
2. KA Antwerpen 
3. KA Deurne 

 

De dag voordien begon slecht, 2 afmeldingen. Oumar en Younes (6ST) deden niet mee. Daarbij kwam dat Younes onze keeper was en dat de keepers bij ons op school niet dik lopen. De avond voordien nog drie leerlingen gevraagd om in te vallen, echter drie maal helaas.

Met zessen dan maar naar de slachtbank, dachten we. Omdat Siraj zich niet zo lekker voelde, offerde hij zich op om in de goal te staan, één van onze smaakmakers op het veld. Maar wat eerst een domper was, bleek achteraf een grote verrassing. Siraj ontpopte zich tot een echte goalie, niet alleen keepen maar ook meevoetballen, uitkomen, de verdediging leiden en af en toe iemand op zijn plaats zetten hoorde daarbij, te nemen of te laten dacht hij.

Maar geen goede keeper zonder een sterke ploeg. Iedereen presteerde sterk en liet zich van zijn beste kant zien. Sterk.

We wonnen onze twee matchen met duidelijke cijfers. Hopelijk kunnen we die lijn door trekken in onze volgende matchen. Op naar het provinciaal kampioenschap op woensdag 18 april.

Pol Vermeerbergen